French 75

French 75

3cl gin
6cl Champagne
1,5cl čerstvá citronová šťáva
1cl cukrový sirup
1ks plátek kůry z citronu

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru


Nejprve si připravíme sklenici ve které budeme koktejl servírovat tak, že jí po okraj naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou, a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po zcezení vody poté do šejkru
nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po
uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Pomocí barového sítka
poté zcedíme obsah šejkru do předchlazené servírovací sklenice, kterou
předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení

Popis

Receptura nápoje byla formulována v roce 1915 v Harry's New York Baru v Paříži barmanem Harry MacElhone.Zde jí můžete dosud ochutnat.“




Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING