Tequila Kiss

Tequila Kiss

1cl grenadina
2cl amaretto
4cl Tequila
12cl ananasový džus
1ks plátek ananasu

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru


Nejprve si připravíme sklenici, ve které budeme koktejl servírovat. Po okraj ji naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po scezení vody poté do šejkru
nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po
uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Obsah šejkru poté přelijeme do předchlazené servírovací sklenice, kterou
předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení

Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING