Mary Pickford

Mary Pickford

1cl grenadina
1cl maraschino (višňový) likér
6cl bílý rum
6cl ananasový džus
1ks koktejlová třešeň
1ks plátek ananasu

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru


Nejprve si připravíme sklenici, ve které budeme koktejl servírovat. Po okraj ji naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po scezení vody poté do šejkru
nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po
uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Obsah šejkru poté přelijeme do předchlazené servírovací sklenice, kterou
předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení

Popis

Koktejl pochází z období americké prohibice a je pojmenován po americko-kanadské herečce. Říká se, že pro ni byl vytvořen během jejího natáčení v Havaně s Charlie Chaplinem a manželem Douglesem Fairbanksem.




Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING