Bronx

Bronx

4cl gin
1,5cl sladký vermut
1,5cl suchý vermut
4cl čerstvá pomerančová šťáva

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru

Nejprve si připravíme sklenici ve které budeme koktejl servírovat tak, že jí po okraj naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou, a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po zcezení vody poté do šejkru nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Pomocí barového sítka poté zcedíme obsah šejkru do předchlazené servírovací sklenice, kterou předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení


BarConic® Shaker třídílný měděný 0,7l
695 Kč

Flair shaker 0,8l nerezový
181 Kč

USAGI heavyweight cobbler shaker 0,5l Cocktail Kingdom v měděném provedení
1996 Kč

POPIS

Nápoj vymyslel roku 1906 barman John Soton z hotelu Waldorf Astoria v New Yorku při návštěvě zoologické zahrady v Bronxu. Podává se před večeří.







Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING