Bronx

Bronx

3cl gin
1cl suchý vermut
3cl čerstvá pomerančová šťáva
1,5cl sladký červený vermut

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru

Nejprve si připravíme sklenici, ve které budeme koktejl servírovat. Po okraj ji naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po scezení vody poté do šejkru nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Pomocí barového sítka poté scedíme obsah šejkru do předchlazené servírovací sklenice, kterou předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení


Měděný shaker třídílný 0,5l
140 Kč

Koriko shaker set Cocktail Kingdom vážený
617 Kč

Shaker třídílný 500ml nerezový
265 Kč

POPIS

Nápoj vymyslel roku 1906 barman John Soton z hotelu Waldorf Astoria v New Yorku při návštěvě zoologické zahrady v Bronxu. Podává se před večeří.







Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING