Flying Kangaroo

Flying Kangaroo

3cl vodka
8cl Champagne
4cl broskvové pyré
2cl Cappy Pomeranč 100%
1cl Domácí likér z vanilky anýzu a lékořice
2cl Rum Brugal Blanco
4cl Cappy Ananas
2cl Kokosová smetana
3cl vodka
8cl Champagne
4cl broskvové pyré
2cl Cappy Pomeranč 100%
1cl Domácí likér z vanilky anýzu a lékořice
2cl Rum Brugal Blanco
4cl Cappy Ananas
2cl Kokosová smetana

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru


1.Nachladíme si skleničku a připravíme ingredience.
2.Odměříme si všechny ingredience přímo do šejkru.
3.Šejkr naplníme až po okraj kostkovým ledem a pořádně protřepeme.
4.Drink scedíme pomocí barového bez ledu do skleničky na drcený led.
5.Ozdobíme pomocí pomeranče, máty a koktejlové třešně.


Potřebné vybavení

Popis

Flying Kangaroo je krémový tropický koktejl kde se samotná báze snadno ztratí, v chuti dominuje kokos, ananas, kapka pomeranče a to vše je podtrhnuto bylinkovou chutí Galliana.

Koktejl byl vytvořen panem Charlesem Schumannem v roce 1979 v Schumann’s baru v Mnichově.

Koktejl vytvořil Charles Schumann, který stojí mimo jiné i za koktejlovou klasikou třeba jako Swimming Pool.




Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING