POKRAČOVANÍM POTVRZUJI, ŽE JSEM STARŠÍ 18 LET

Souhlasím |


Mimosa

Mimosa

8cl Champagne
6cl čerstvá pomerančová šťáva

Jak namíchat drink
Building – priamo v servírovacej nádobe


Do pohára, v ktorom budeme tento miešaný nápoj podávať, vložíme
dostatočné množstvo kociek ľadu, ideálne 2/3 až plný pohár,
postupne nadávkujeme vyššie uvedené ingrediencie, ozdobíme a pridáme
slamku. Áno, je to naozaj také jednoduché.


Potřebné vybavení

Tady nic nemáme :(Ale můžete omrknout širokou nabídku Barman.czJít na barman.cz

Potřebné ingredience

Popis

Drink vymyslel známy barman Frank Meier
okolo roku 1925 v hoteli Ritz v Paríži.

Podobné koktejly

Barman.cz

Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY BARMANSKÉ KURZY BAROVÝ CATERING