Nejprve si připravíme sklenici, ve které budeme koktejl servírovat. Po okraj ji naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou a několikrát
zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. Poté
nadávkujeme uvedené ingredience přímo do mixéru, přidáme lopatku drceného ledu (cca
200g) a mixér zapneme. Není dobré nechat mixér dlouho v zápřahu, a
proto postupně kontrolujeme konzistenci a případně dosypeme další
drcený led (cca ½ lžíce, ted 100g). Ideální podoba míchaného nápoje z
mixéru připomíná dětskou ledovou tříšť známou z rotujícícího výrobníku.
Veškeré suroviny, ovocné složky a drcený led musí vytvářet jeden celek.
Obsah mixéru přelijeme do předchlazené servírovací sklenice, kterou
předem zbavíme ledu a vody. Můžeme si pomoci barovou lžičkou.
Zdobíme a servírujeme.