POKRAČOVANÍM POTVRZUJI, ŽE JSEM STARŠÍ 18 LET

Souhlasím |


Grasshopper

Grasshopper

3cl zelený mátový likér
2cl Créme de Cacao
3cl mléko + smetana
snítka máty

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru


Nejprve si připravíme sklenici, ve které budeme koktejl servírovat. Po okraj ji naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po scezení vody poté do šejkru
nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po
uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Pomocí barového sítka
poté scedíme obsah šejkru do předchlazené servírovací sklenice, kterou
předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení

Potřebné ingredience

Tady nic nemáme :(Ale můžete omrknout širokou nabídku Barman.czJít na barman.cz

Popis

Název nápoje “kobylka” je odvozen od jeho zelené barvy. Vznikl údajně v jedné části New Orleans nazvané Tujague.
Byl oblíbený v Jižní Americe již v letech 1950-1960.

Podobné koktejly

Barman.cz

Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY BARMANSKÉ KURZY BAROVÝ CATERING