Plunter’s Punch

Plunter’s Punch

3cl světlý rum
3cl tmavý rum
2cl čerstvá limetková šťáva,
6cl čerstvá pomerančová šťáva
6cl ananasový džus
1 střik grenadiny
1cl cukrový sirup
3 střiky angostury

Jak namíchat drink
Shaking - třepání v šejkru

Nejprve si připravíme sklenici ve které budeme koktejl servírovat tak, že jí po okraj naplníme kostkovým ledem, zalijeme vodou, a několikrát zamícháme barovou lžičkou, abychom jí důkladně vychladili. To samé poté uděláme se spodní částí šejkru. Po zcezení vody poté do šejkru nadávkujeme uvedené ingredience, přidáme čerstvé kostky ledu a po uzavření druhou částí důkladně protřepeme. Pomocí barového sítka poté zcedíme obsah šejkru do předchlazené servírovací sklenice, kterou předem zbavíme ledu a vody. Zdobíme a servírujeme.


Potřebné vybavení

Hurricane

POPIS

Drink pochází z Jamajky, první záznam září 1878 v londýnském časopise FUN.






Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING