Horse’s Neck

Horse’s Neck

4cl Brandy
2 střiky Angostura Bitters
12cl zázvorová limonáda
1ks plátek kůry z pomeranče

Jak namíchat drink
Building – přímo v servírovacím skle


Do sklenice, ve které budeme tento míchaný nápoj podávat, vložíme
dostatečné množství kostkového ledu, ideálně 2/3 až plnou sklenici,
postupně nadávkujeme výše uvedené ingredience, ozdobíme a přidáme
brčko. Ano, je to opravdu tak jednoduché.


Potřebné vybavení

Popis

Jde o tzv. twist na “Centaur Spice”, jen s pomerančovou kůrou.

Kořeny sahají až do roku 1890, kdy byl tento koktejl nealkoholický. Pouze ginger ale, led a citronová kůra. Od roku 1910 se do drinku začala přidávat brandy nebo bourbon.




Barman s.r.o
Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

BARMANSKÉ POTŘEBY
BARMANSKÉ KURZY
BAROVÝ CATERING